Много често жените се оплакват от невниманието на мъжете, но не отразяват неговите наблюдателни способности. Ще се изненадате колко много дребни неща забелязват мъжете, когато гледат дадена жена. Може би вие сами не знаете какво точно е обект на неговото внимание.

Оказа се, че има 10 неща, на които мъжете обръщат силно внимание що се касае за дадена жена. От своя страна нежният пол дори и не подозира за това.

Нещата, които жените (не)правят и дори не подозират, че мъжете им обръщат голямо внимание:

1. Колко ядете

Бъдете сигурни, че мъжът обръща внимание на това колко ядете на среща. Но преди да се паникьосвате и да преминете към малки порции и изключително диетични салати, си струва да направим едно уточнение. Факт е, че мъжете предпочитат жените, до които няма да се чувстват като истински лакомници. Ако имате здравословен апетит, няма нужда да се преструвате, че сте на диета

2. Вашият грим

Може би той няма да може да забележи разликата между очната линия и спиралата, но мъжът определено ще забележи дали носиш грим и в какво количество. Според доста анкети много мъже харесват когато едно момиче използва грим, тъй като това създава впечатлението, че тя е направила опит да го впечатли. В същото време изобилието от козметика на лицето е по-вероятно да е отблъскващ фактор при срещата. Така че основното нещо е умереността.

3. Цветовете, които предпочитате

Можете да вярвате, че човек ще забележи цветовете, които предпочитате в дрехите, било то ярки и крещящи, или неутрални и приглушени. Освен това, той несъзнателно ще се опита да носи цветове, които допълват външния ви вид. И той ще се радва, ако цените усилията му.

4. Маникюр

Това изглежда като доста малка подробност за вас, но има ли значение за мъжете? Мнозина вярват, че жените си правят красив маникюр основно, за да се глезят. Въпреки това, определено може да се каже, че мъжете гледат ръцете ви и оценяват хубавия маникюр. Някъде в дълбините на тяхното съзнание те отбелязват дали носите маникюр, какви нокти и цветове на лак предпочитате. Въпреки че за повечето мъже основното нещо е чисти нокти.

5. Колко активни сте

Някои мъже обичат да тестват половинката си, като правят активни срещи, за да видят колко „подвижно” може да е едно момиче. Може би това е доста странна идея. Нещо повече, идеята, че човек наблюдава вашите физически способности може да е малко страшно. Това обаче е направено главно, за да разбере мъжът дали сте готови да напуснете комфортната зона в името на един човек. 

6. Вашата усмивка

Повечето от мъжете, когато ги попитаха какво най-много си спомнят, когато за пръв път срещнаха дадена жена, казаха нейната усмивка. Такова просто действие с малко усилие може да спечели сърцата, да създаде нови приятели и да стане истинска слабост на човека, ако се използва правилно.

7. Вашите странни навици 

Ако понякога не се държите като останалите, смешни или дори откровено странни, човекът ще запомни това. Ако това е вашият човек, той тайно ще забележи всичките ви странности и ще ги открие за много очарователни.

8. Вашите музикални предпочитания

Мъжете винаги забелязват каква музика предпочита неговата избрана. И когато жена се чувства свободна и удобна, пее и танцува, това също не остава незабелязано. 

9. Какво те наскърбява

Мъжете забелязват, когато жената е разстроена или не в настроение. За тях обаче е трудно да решат какво да правят в тази ситуация. Повечето от представителите на по-силния пол очакват жената да им се разкрие и да им каже какво точно я притеснява, за да може директно да им помогне. Други мъже ще се опитат да накарат жената да забрави проблемите си възможно най-скоро, опитвайки се да я окуражи или насърчи.

10. Какво ви прави щастливи

Мъжете обожават, когато една жена е щастлива, пише jenata.blitz.bg. Поради тази причина всичко, което ви кара да се усмихвате - от любимия си сладолед до песента, която харесвате, ще бъде маркирано от човека до вас, за да може да го повтори в бъдеще. Той ще иска да вижда тази усмивка отново и отново.