Очаква се днес или утре прокуратурата в Пловдив да поиска постоянен арест за бившия рейнджър, обвинен в убийството на военнослужещата Десислава Стоянова. Светослав Каменов е задържан за 72 часа. Прокуратурата повдигна обвинение за умишлено убийство на бившия рейнджър. Тялото на жертвата беше намерено в къщата на мъжа в покрайнините на Сопот. 

За извършеното  убийство Светослав може да лежи в затвора от 10 до 20 години.

"Изключваме сексуален мотив за извършеното убийство. Остава основната версия за мотива – неуредени финансови отношения, свързани с обсебването от обвиняемия на автомобила на убитата рейнджърка Десислава Стоянова". Това каза пред Нова окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.

Припомняме, че Стоянова изчезна преди близо две седмици, а тялото й бе открито в петък в пристройка в дома на бившия рейнджър.

Съсед на задържания за убийството на рейнджърката: Биеше и предишната си приятелкаСветослав Каменов е бил разведен с две деца

Бившият рейнджър е направил частични самопризнания. Мъжът е криминално проявен.

Тялото на жената е било открито в дом на Светослав Каменов, като сам е разкрил къде е сложил трупа. При първоначалния оглед са констатирани наличие на множество удари по лицето, счупване на врата, а трупът бил поставен в ракла. Тепърва ще се установява дали тя е бил поставена в шкафа още докато е била жива или след нейната смърт. 

Намериха тялото на изчезналата рейнджърка в къщата на партньора й в СопотТрупът на жената е бил в една от пристройките в двора на имота