Благотворителен концерт в Асеновград ще събира средства за Ники, която вече втора година се бори с тежко заболяване - Саркон на Юинг (рак на костите). Концертът ще се проведе в народно читалище "Родолюбие - 1873" в града в четвъртък, 19 октомври, от 19 ч.

Билетите са на цена 4 лева и могат да бъдат закупени от читалището, дори преди концерта.

Солиден брой изпълнители и танцьори се включват в концерта, за да помогнат на момичето. Програмата включва Пепи Христозова, Димана, Ави Бенеди, Клуб по танцово изкуство „Везеница“, Музикална школа „Стамимака“, Денс формация „Косара“, Полина Стефанова и Галин Ангелов, Невена Момнева, Фолкорна сюита – 4 група към ДГ“ Асенова крепост“, Вокална група към СУ“ Свети княз Борис 1“, Клас по Поп и Джаз пеене към Музейна музикална школа, Борислав Ангелов, ВФ „Калина Малина“, КТС „Асеновец“,Гайдарски състав „Големите гайди“,Ина Паришева, ДФГ „Надежда Хвойнева“, Денс формация „Индиго“, Детска танцова школа „Пловдивъ“, Севджан Рамадан, Радостина Стоянова и Стела Мандева.

Ще се проведе и благотворителен базар, в който участие взимат няколко детски градини и дневния център за деца с увреждания в Асеновград. Повече информация можете да получите на телефон 0888 652 840.

Организаторите канят всички на събитието, за да бъде подарена надежда на Ники. Можете да помогнете и с дарение по банкова сметка:

Сметка в Пощенска банка: BG66BPBI 7926 106 4334 801
BIC: BPBIBGSF
Росица Вълкова Ленкова

Снимка: Дарик