Първомаецът, който преди дни се нахвърли на съпругата си и близките й, нанесъл множество удари на жената и нейните майка и сестра. През цялото време докато налагал майката на детето си, криминално проявеният мъж отправял заплахи, че ще я убие, предава Plovdivnow.bg. 

Припомняме, че семейната драма се разигра в село Бяла река, където 35-годишната съпруга отседнала при родителите си. Партньорът й посетил жилището, за да вземе ученическата раница на сина им. Жената обаче отказала да го допусне до дома на семейството си. В резултат 41-годишният съпруг започнал да я налага с юмруци по главата. Майката и сестрата на пострадалата се втурнали да помогнат, но възрастната жена бързо била повалена на земята от зет си. 

Сигналът за побоя бил подаден на телефон 112 от съпругата. Нейната майка разказала пред униформените от РУ-Първомай, че зет й дошъл да търси дъщеря й, след като двамата се били скарали. 

Мъжът е бил задържан за срок до 24 часа. По случая е образувана предварителна проверка. Междувременно той информирал униформените, че по микробуса му са нанесени материални щети. Стъклото на предната дясна врата било счупено, след като 61-годишната тъща хвърлила камък по возилото. Започнало е бързо производство по сигнала за нанесената щета.