30-годишният Панайот Маринов от хисарското село Черничево се е самоубил заради любовен триъгълник, в който попаднал, предаде БЛИЦ.

Младият мъж бил женен, имал две деца. Той гастролирал из чужбина, за да работи. Когато бил в България, се трудел като общ работник в селото. Явно по време на гурбетчийството се е запознал с друга жена, с която имал любовна връзка. Така или иначе в един момент законната съпруга разбрала. 

Започнала серия от скандал, заплахи и разправии. Жената искала мъжът й да остане при нея, любовницата обаче настоявала той да се разведе и да заживеят заедно. Панайот бил подложен на постоянни кавги, не знаел какво да прави, започнал от известно време да заплашва, че ще се обеси. За съжаление нервите му не издържали и вчера той се е самоубил, като метнал въже на гредата в плевнята. 

От полицията бяха категорични, че няма външна намеса и случаят касае лична драма. Образувано е досъдебно производство.

Припомняме че 30-годишният Панайот Маринов се е самоубил в хисарското село Черничево, страшната случка се е разиграла пред очите на съпругата му, която за съжаление не успяла да го спаси.

30-годишен се обеси пред съпругата си в Пловдивско, остави две деца сирачетаСтрашната случка се е разиграла в хисарското село Черничево

Снимка: БТВ