Едно младо 31-годишно момче се бори с коварно заболяване - Лимфоепитилиом. Досега провежданото лечение в България не е помогнало на Вальо. След консултация в турска болница му препоръчват животоспасяваща операция и лечение при тях. За операцията са необходими 50 000 лева, но това е сума, непосилна за семейството на Вальо.

Хората от родопското село Арда, където живее младият мъж, са се обединили за каузата "Заедно за Вальо" и правят всичко възможно да съберат по-бързо паричните средства. Защото операцията наистина трябва да се извърши в най-скоро време. 

"Сигурно получавата много подобни молби и знам, че не може да отговорите на всяка... Вие преценете дали ще може да пуснете един пост относно моята молба. И ако може да остана в анонимност, тъй като за благородност не е нужна известност." Това ни е написала читателка на TrafficNews.bg, която отправя молба за помощ на Вальо.

Нека да му помогнем! Нека да върнем светлината в очите и усмивката на лицето на Вальо. Споделяйте с ваши приятели, коментирайте с хора, които знаете, че ще помогнат. Нека се обединим в каузата ЗАЕДНО ЗА ВАЛЬО.

Банковата сметка ЦКБ АД клон Смолян
IBAN BG51 CECB 9790 10A7 9795 01 BIC CECBBGSF
ВАЛЕНТИН МИНЧЕВ ГЪРБЕЛОВ
Или на кмета на село Арда Недко Емилов Юруков