Арестуваха трима апаши и един вандал в Пазарджик. В първата седмица на март неизвестни разбили прозорец на склад, собственост на 57-годишен пловдивчанин. От там била извършена кражба на електрочасти и оборудване. При проведеното разследване криминалисти  установили, че автори на посегателството са двама панагюрци на 35 години.

В неделя сутринта бил получен сигнал за кражба от ресторант в Пазарджик. Апаш задигнал посуда, аудио оборудване и предмети от интериора на заведението. По-късно бил хванат и извършителят – 32-годишен мъж от Септември. Той обитавал апартамент в същата сграда, в който се намирал и ресторанта. В жилището органите на реда открили откраднатите вещи.

През уикенда среднощен вандал счупил стъклопакет от входната врата на кафене в септемврийското село Варвара. Полицейски екипи задържали  за това 47-годишен мъж от същото село. Щетите нанесени на собственика се изясняват. И четиримата мъже са задържани в арестите на полицейските управления за срок от 24 часа. Спрямо тях се водят досъдебни производства.