Мениджърът „Проекти и събития“ във фондация „Пловдив 2019“ Станислава Ташева даде фантастично начало на 2018 г., сключвайки брак с приятеля си Костадин Калоферов. Тя обяви прекрасната новина със снимка, съпътствана с шеговит текст: До всички мои обожатели - взеха ме вчера официално. Партито ще е през по-топли дни“.

Станислава – един от най-чаровните и знаещи експерти на „Пловдив 2019“, е изключително цветна личност – има издадени две поетични книги – „Ние с теб различни“ и „Дъждовница“. Печелила е националния музикален конкурс “Хит-1”, който дълги години бе запазена марка на Българстката национална телевизия. За баланс и подкрепа на логиката разчита баланси като Магистър по счетоводство. Отгоре на всичкото говори няколко чужди езика – Английски, Френски и Руски, пише PlovdivTime.bg

Най-важното обаче е, че Станислава е страхотен човек, винаги готова да помогне със знанията и уменията си, и ние – екипът на PlovdivTime, от цялото си сърце й желаем усмихнат семеен живот, с много красиви проекти, на които и тя, и съпругът й Костадин да са успешни мениджъри в тандем!