Дядо Коледа подрани с пристигането си под тепетата, за да навести едни от най-заслужилите пловдивчани - възрастните хора в дом "Хармония".

Вълнуващо коледно тържество озари лицата на десетки, домуващи баби и дядовци в заведението. с широки усмивки. Десетки доброволци се погрижиха за разнообразна музикална програма, която трогна пловдивчаните. В ролята на Дядо Коледа влезе DJ Миро, който раздаде изненади.

Специална изненада за празника бяха децата от 4 клас на ОУ "Драган Манчов", които танцуваха народни танци и свириха на гайда. Талантливите деца бяха доведени лично от директора на школото Борис Златарев, който също се включи в празника. 

Възрастните хора припяваха с децата и ги обсипаха с аплодисменти. Инициативата за домуващите в "Хармония" се провежда за втора поредна година по идея на собственика на дома д-р Николай Вършилов. Той благодари на всички доброволци, на работния колектив и на организатора на събитието Дияна Плачкова.

"Нека всички бъдат здрави и щастливи, от наша страна ще направим всичко възможно да им осигурим един спокоен и достоен живот", пожела д-р Вършилов.