С покачването на температурите, голяма част от шофьорите под тепетата явно вече ги е напекло, а своеволията им определено не се харесват на пловдивчани. 

За поредното нарушение сигнализира читател на Trafficnews.bg, който е заснел куриозното паркиране на шофьори пред супермаркет. 

Снимките са направени пред магазин "Лидъл" на булевард "Източен". Въпросните водачи са решили, че няма да паркират в установените за това места, а ще оставят автомобилите си през входа на магазина, за да са на сянка.Те до такава степен са се опитали да приберат превозното си средство далеч от слънчевите лъчи, че само метри ги делят да влязат почти вътре в супермаркета. 

"При наличието на поне 20 свободни места тарикати спират на сянка, почти вътре в магазина" - пише възмутено нашият читател, станал свидетел на наглото паркиране. 

Само преди дни, друг пловдивчанин засне още едно безумно спиране, отново предизвикано от издирването на сенчесто местенце. 

Абсурдното паркиране е заснето на локална улица на булевард "България", в близост до Панаира. Алеята е изцяло заета от возилото и остави в недоумение минувачите и велосипедистите, които пък са принудени да слизат на пътното платно. 

"Друго е да паркираш на сянка" -  коментира читателят ни.