Случвало ли ви се е да се чудите къде да вечеряте, да изпиете чаша вино с приятели, къде да настаните гостите си, които идват за уикенда в Пловдив? Каква е програмата в любимия ви клуб или кога започват зимните намаления? Вероятно да. А искали ли сте да намерите търсената информация само с един скрол на смартфона си, или с един клик на мишката?

Вече можете да го направите, влизайки в новата платформа Check in Plovdiv, изработена по проект на екипа на TrafficNews.bg и с подкрепата на колегите от PlovdivTime.com, които ни предоставиха снимки от най- красивите места в Пловдив. 

 

В календара ще бъде отразено всичко, което предстои да  се случи в града. Самo с един клик вие ще се информирате за предстоящото в киното, в галерията, в театъра, на сцената, в клубовете, сред публичните пространства, в университета, в болницата, в залите на учебните заведения, всеки пърформанс, всеки форум, всяко забавление, всяко събитие. И не само да се информирате, но и сами да споделите  подготвяно от вас събитие. 


Гайдът  ще ви води в най-добрите пловдивски ресторанти и клубове, съобразени с вашия вкус, ще ви  покаже забележителностите, ще бъде онлайн пътеводител на гостите на града, ще ви разказва интересни истории за Пловдив. 

Сайтът ще бъде информационен каталог, в който всеки ще може да представи своя  бизнес, своя обект или дейността си. Така той ще достигне до хората чрез онлайн презентация, направена в удобен и модерен вид. 

На адрес http://checkinplovdiv.com вие на практика ще откриете пет различни сайта. Платформата обединява  - справочник за събития, туристически гайд, търговски регистър, сайт за обяви и блогърска секция. Регистрацията в нея и достъпът до информацията ще бъдат напълно безплатни за потребителите. Позиционирането на обектите в различните категории  ще става единствено по рейтинг, който ще дават потребителите. За разлика от други сайтове, позиционирането няма да става чрез абонамент за VIP позиция, платен SMS или по усмотрение на администратора. 

Екипът на Check in Plovdiv ще следи единствено за коректното качване на информацията, а развитието на платформата ще зависи единствено от нейните потребители и абонати. Няколко души от екипа са ангажирани единствено с проверка на коректността на подадените данни. 

Платформата е интерактивна, можете да се регистрирате само с имейла си или с фейсбук профила си. След това за броени минути можете да качите информацията, която искате да стигне до потенциалните ви клиенти.

Информирайте се! Регистрирайте се! Промотирайте безплатно  вашите събития!  

Бъдете сред първите! Нека съберем Пловдив на едно място!

Вярваме, че заедно ще бъдем по-силни, по-успешни, по-проспериращи. Всеки от Вас е важен!