В края на февруари скандално видео, направено в елитното СОУ "Св. Патриарх Евтимий" в Пловдив,  разбуни духовете и предизвика десетки коментари. То показваше как ученичката от 10 б клас унижава учителката си по литература. Тя крещи на учителката си в час, и й  задава въпроса  "Кво, Вие не знаете какво е к*р ли?" и да обясняваш на висок тон, че няма как да не знае, "при положение, че го е виждала и сигурно го е лапала".

Съучениците на младата дама не изглеждат особено потресени,  забавляват се през цялото време, смеейки се неудържимо.

Какви са последствията стана ясно днес на отчета на Комисията по противообществени прояви в общината. Оказа се, че наказана е не само ученичката, която се е държала вулгарно с учителката, но и момичето, което е направило клипа в час. И двете са преместени в училище "Софроний Врачански" в ЖР "Тракия". Невъзпитаната ученичка - заради поведението си, а другото момиче, защото е използвало мобилен телефон в час, което според правилника на училището не е позволено. 

Друг е въпросът ако нямаше запис на скандала, дали някой щеше да вземе отношение или тормозът над учителката щеше да продължи. Но той е риторичен!