"Явор Бахаров е моят приятел, ние живеем на семейни начала. Нито ми е посягал, нито е посягал на друга жена", казва пред "24 часа" актрисата Рая Пеева.

В последните дни името ѝ бе забъркано в скандал заедно с това на приятеля ѝ, актьора Явор Бахаров. Той бе арестуван за нападение над полицейски служител, заради което бе осъден по бързото производство.

Наложено му е и наказание - 9 месеца пробация, за сериозна съпротива на униформените. Според информацията актьорът се сбил с жена на улицата, а случаен очевидец на свадата повикал полиция.

"Всичко сме написали във Facebook, това е нашият отговор. Аз отричам това да се е случило, омръзна ни да се пишат навсякъде такива лъжи", заяви Пеева.

“Някои медии със или без желание комбинират и преувеличават факти. Случката е силно преувеличена и не отговаря на истината. Не е имало насилие над жена, нито пък към полицейски служител , това е доказан факт! В навечерието на 8 март, както и в последните 3 години ние сме заедно. Обичаме се, обичайте се и вие", написа тя в Instagram в четвъртък по обед.

Връзката им започва преди 3 години след 15-годишно приятелство. "Всъщност е любов като любов, като при всички останали. Е, може би е малко като по филмите, защото се случи изневиделица", разказва Певва.

Любовната им история с Бахаров наистина е като по филмите. Двамата живеят в един и същи квартал - "Бъкстон". И като в сценарий на романтичен филм красавицата се запознава първо с кучето, а после и със стопанина му.

"Много клиширано звучи, но е факт", припомня си актрисата. Следват няколко години на приятелство и излизания в обща компания.

"В един момент решихме да пробваме и то взе, че се получи, дано да остане така", пожелава си Пеева.

Преди това името на Явор Бахаров се свързва с популярни жени като актрисата Луиза Григорова и дъщерята на Фатик - Александра Тюркмен.

След като Рая Пеева и Явор Бахаров заживяват под един покрив, нещата продължават да бъдат като по филмите. Често канят гости, за които и двамата готвят, а всяка сутрин имат ритуал - пият кафето си заедно, с което поставят началото на новия ден. И всяка неделя си правят палачинки.