Млада пловдивчанка се сблъска с популярните приказки за несгодата, които успяват да извадят героичното от всеки човек. Жената повика „неволята“, след като колата ѝ осъмна с разрязана гума.

Вместо инцидентът да смути красивата собственичка на автомобила, тя най-невъзмутимо изкара резервната си гума и насред кв. „Кючук Париж“ я подмени собственоръчно със съсипаната.

Такова нещо наистина не се вижда всеки ден. Много мъже не се наемат да извършват спешния ремонт на самотек, а представителката на нежния пол се справя със завидна ловкост и бързина. В рамките на няколко минути върти майсторски ключа за гуми и даже скача върху него, за да затегне болтовете на джантата.

Ако се съмнявате в успеха на едно такова начинание, можете да се уверите сами в следващото ВИДЕО:

И ако вече сте изумени от уменията на пловдивчанката, но се чудите какво е провокирало такава вандалска постъпка спрямо нея, бързаме да ви уверим, че според твърденията ѝ, колата не е била паркирана на забранен участък, нито пък е имало обективна причина да попадне в обсега на набези.

Притеснява ни единствено фактът, че след като изгледате зрелищните кадри, може да решите да причините зулум, за да станете пряк свидетел на зрелищен ремонт.