Пловдивчанката Теодора Александрова е последният седмичен обедител във второто издание на Лотарията с касови бележки на НАП. Включва се в надпреварата през месец март и участва активно като успява да регистрира  2 170 касови бележки в борбата за голямата награда. Определя Лотарията като достъпна и подтикваща към гражданска отговорност, затова ще продължи да участва и в третото и издание. Теодора спечели предметна награда лаптоп с един терабайт хардиск.

Виделина Милева от Пловдив пък е последният месечен победител със спечелена сумата от 2 000 лева. Този понеделник се изтегли и голямата награда от 50 000 лв., която  спечели  Дарина Добринска от София срещу фискален бон за 4,13 лв.

Третото издание на Лотарията с касови бележки на НАП вече стартира, а първата спечелена предметна награда е лаптоп. Следващата седмична награда ще бъде изтеглена на 24 декември.

Тази година късметлиите в играта на данъчните ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията и на фейсбук страницата на играта. В социалната мрежа потребителите могат да следят последните новините около играта, както и да задават своите въпроси.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.