27-годишният пловдивчанин Чочо, който окичи със скандална слава, разхождайки на верижка приятелката си Ангела из Слънчев бряг, се оказа стар познайник на полицията. Младият мъж има богат опит с наркотиците, като е съден за притежание и разпространение на хероин, а последната му присъда е за склоняване на непълнолетна към проституция. Принудил 17-годишно момиче, с което  имал връзка, да проституира на Скобелева майка. 

Преди година излязъл от затвора и прекарал известно време в Холандия, където се подвизавал в квартала с червените фенери. 

През март 2016 снимката на Чочо лъсна на витрината на магазин в ЖР "Тракия", след като камера в търговския обект го бе заснела да краде салами. Той и приятелката му няколко пъти били засечени да обират хранителни продукти от бакалията. Изнервен от системните кражби, собственикът Светослав Бечев бе разлепил снимките на крадците. 

Самият Чочо очевидно е доволен от новопридобитата си медийна популярност, защото е качил на стената си във Фейсбук текстовете за подвизите си заедно с ехиден пост "НАСА дават толкова пари за какво ли не, за да намерят извънземни. А аз се разкарвам и не могат да разберат, че съм този, когото търсят". 

Момичето, което той води като куче на верига - Ангела - също не пропуска да се похвали с подвизите си, които очевидно не са само по морето, но и на Главната в Пловдив. Оказва се, че Ангела на драго сърце извършва всички фотографирани действия. Профилът ѝ прелива от снимки в различни тоалети, но един неотменен аксесоар – каишката с верига на врата ѝ. Младата жена, родом от Смолян, дори се е похвалила със скандалния кадър, плъзнал в интернет, а последният ѝ пост гласи: „Нищо не е това“.

За своя доминант, тя пише: „Най-великият мъж е моя. Боготворя го“.