Ден на отворените врати в полза на 18-годишния Самуил Владимиров организира днес членовете на спортен клуб РowerFit Пловдив. Много от дамите, които тренират в залата, бяха направили вкусни тутманици, а мъжете се раздадоха на барбекюто. Специално за повода бе донесен и един Big Green Egg, в който бяха приготвени няколко топящи се в устата порции месо. 

Всеки посетител на залата можеше да се включи в благотворителния търг, да обядва или да си вземе храна за вкъщи, а събраните пари ще бъдат дарени за операцията на Сами. 

"Прочетохме в TrafficNews апела за помощ на момчето, което се нуждае от неотложна животоспасяваща операция и решихме всеки от нас да помогне с каквото може" разказа инструкторът Спас Делчевски. 

 Самуил Владимиров има голям тумор в мозъка и е необходима спешна операция за отстраняването му. 

За спешната и много сложна операция на Сами са необходими 50 000 Евро, които семейството му не може да осигури предвид краткия срок.

Сами навърши 18 години преди 15 дни. Той е активен спортист - баскетболист, отлично се справя с учението и всички предизвикателства на живота. С Ваша помощ той ще може отново да спортува и да сбъдва мечтите си.

Всеки, който иска да помогне, може да го направи през:

Банкова сметка: BG65CECB97901004227500 - Боряна Владимирова.
PayPal акаунт b.vladimirova@abv.bg Boryana Vladimirova.