65-годишната жена, чието тяло бе открито безжизнено под терасата на блок в пловдивският квартал "Кючук Париж", е имала психически отклонения, разказаха съседи на починалата пред репортер на TrafficNews.bg

По техните думи това е втори опит за самоубийство на жената, но първият бил неуспешен. Преди време пенсионерката скочила отново от балкона си, ала паднала върху козирката на входа и се разминала само с наранявания. 

По данни на нейни съседи тя неведнъж е била настанявана в институция, поради освидетелстването и факта, че не може да се грижи съзнателно за себе си. 

Синът на жената е познат в квартала с прозвището Евгени - Лудия, тъй като и той давал сериозни признаци за психическа нестабилност. 

Припомняме, че смъртта на жената бе констатирана от медици днес малко след 13 часа, когато минувачи видели тялото на жертвата в градинката под блока и извикали полиция и линейка.

По първоначални данни жената се е хвърлила от 4-тия етаж, където е разположен апартамента, а по тялото ѝ не са намерени следи от насилие.