21-годишната Габриела Медарова, станала особено популярна, след като пияна и надрусана помля десет коли в Пловдив, а месец по-късно разби носа на студентка, днес застава пред съда. Двете дела са обединени в едно, а срещу Габриела има 4 обвинения - за шофиране в пияно състояние и каране на кола след употреба на дрога, за нанасяне на значителни материални щети и за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. 

Припомняме, преди две седмици Окръжен съд Пловдив потвърди решението на Районния съд да оставят на свобода младата пловдивчанка срещу 5000 лева гаранция. Като мотиви за решението си съдиите посочиха, че първоинстанционният съд е постановил обоснован и правилен съдебен акт, който съответства на обстоятелствата в производството по чл. 270 от НПК.

Правилно е изменена мярката за неотклонение на подсъдимата в парична гаранция, като по вид и размер (5000 лева) тя е напълно адекватна на събраните до момента доказателства по делото, личността на подсъдимата, срока на задържането и етапа, на който се намира наказателното производство – внесеното обвинение за разглеждане на делото в съдебна фаза.

Ето какво каза Габриела Медарова пред екип на ТРАФИК ТВ след излизането си от ареста в началото на месеца:

Габриела Медарова: Вече съм друг човек СНИМКИ+ВИДЕОВзех си поуките и продължавам напред, заяви 21-годишната пловдивчанка

Сълзи и прегръдки пред ареста! Габриела напусна килията СНИМКИ и ВИДЕОРодителите й и гаджето й Пачо я чакаха пред затвора

Пуснаха Габриела на свобода срещу 5000 лева гаранция СНИМКИ+ВИДЕОДо няколко часа излиза от ареста в Пловдив