Ерол Ешрефов и Иван Търпов и Любен Чаушев застават пред Окръжния съд в Пловдив днес. 

Тримата бяха хванати и обвинени за укриване на данъци в особено голям размер. Според прокуратурата те са ръководили дружеството "Таксиметрова компания Пловдив". То действало от 2 години, но през този период от време не са внасяни никакви данъци. Според обвинението "спестената" сума е около 200 000 лева.  Шофьорите, работили към фирмата, посочват Ерол Ешрефов и Иван Търпов за истинските собственици на дружеството. На тях всеки месец плащали такса от 50 лева.

Документално обаче компанията се е водела на управителя  Любен Чаушев. За това той получавал оше по 100 лева над заплатата си. През януари  "Таксиметрова компания Пловдив” е  продадена на Ангел Ангелов- , лице от ромски произход. На негово име има регистрано още едно дружество "Лимит Транс Груп". Ромът е дал пълномощно на Чаушев да оперира от негово име със закупените фирми. Във фирмата е имало над 80 таксиметрови  автомобила. Всеки от тях е имал касов апарат, който е  бил регистриран в ДАИ, но не е бил свързан с НАП. Пред данъчните е регистриран само един апарат, койтосе намира на несъществуващ адрес и не е отчитал никакви приходи. 

По тази начин при проверка на инспекторите от ДАИ шофьорите били изрядни. Колкото до НАП - там данъци не са плащани, ДДС също не е внасяно , а при започване на поредната проверка фирмата веднага се продавала, регистрира се нова, а лицензите от общината се прехвърлят на новото дружество. 

Официалното обвинение на прокуратурата е, че през периода 31.03.2014 г. – 31.03.2015 г. в гр. Пловдив, при условията на продължавано престъпление в съучастие помежду си като съизвършители – Любен, като управител, до 14.01.2015 г., а след това пълномощник на „Таксиметрова компания Пловдив“ ЕООД гр. Пловдив, Иван, пълномощник на таксиметрвовата компания, и Ерол, като лице, което осъществява фактически дейност и функции на фирмата, избегнали установяването и плащането на данъчни задължения в особено големи размери – 110 687, 44 лв. годишен корпоративен данък за 2014 и 2014 г., като посредством Веселина Я. от гр. Пловдив, потвърдили неистина в 2 бр. годишни данъчни декларации по чл. 92 ал.1 от ЗКПО, подадени до ТД на НП – Пловдив по електронен път с квалифициран електронен подпис от ЕТ „ВИОВЕСТ – Веселина Якимова“.