Откриха пакетче с хероин в багаж, предназначен за 28-годишен мъж, изтърпяващ наказание в пловдивския затвор. Сигналът е получен в Първо РУ в сряда. По случая е започнато досъдебно производство.

Междувременно са хванати двама пияни шофьори. Около 15 часа вчера патрул спрял лек автомобил „Воксхол“ на пътя между селата Рогош и Скутаре. Колата управлявал 55-годишен шофьор от Трилистник, чиято алкохолна проба показала наличието на 1,57 промила. Мъжът е отведен за едно денонощие в районното управление. В първите часове на днешния ден в полицията в Асеновград се озовал 38-годишен криминално проявен и осъждан жител, който бил седнал зад волана на лек автомобил „Опел“ с 1,79 промила.

Асеновградчанка пък бе задържана за престъпление с акцизни стоки. Вчера полицейски служители установили, че 60-годишната жена съхранява на адреса си 4 килограма нарязан тютюн без български бандерол. Същото количество от контрабандната стока иззели и колегите им от Стамболийски от 50-годишен жител на Кричим.  По случаите са образувани предварителни проверки.