"Не е изключено да става въпрос за случайно събитие", заяви главният секретарна МРВ главен комисар Младен Маринов в Пловдив във връзка с убийството, станало тази сутрин в парк „Лаута“. Той поясни, че е възможно да е имало спречкване заради кучето на убития, което е много агресивно. По думите на Маринов на 99% се изключва версията самоубийство и може да се говори за убийство.

Маринов добавя, че полицията работи по широк кръг от версии – лични мотиви, неуредени финансови взаимоотношения и др., пише Фокус.  „Необходими са категорични доказателства, за да се изключат някои от версиите“, каза Маринов. Той обясни, че се изясняват обстоятелства около живота на убития и близките му взаимоотношения, а трудността за разследващите идва от факта, че няма данни за криминални прояви.

„За нас той е чист“, каза главният секретар на МВР. Маринов добави, че до момента няма заподозрени. Провеждат се разпити, разпитана е жената, с която убитият е живеел на семейни начала, както и част от близките му хора.  Главният секретар на МРВ посочи, че убийството е извършено с един изстрел. Извършват се експертизи за установяване вида на оръжието, с което е извършено престъплението.

Кой е убитият Данаил Божилов - четете ТУК