42-годишният мъж, за който съпругата му е подала сигнал, че е блудствал с 5-годишната им дъщеричка, е бивш полицай от Карлово. Преди години той е работил в 6 РУ в Пловдив. Тъй като майката и бащата били в развод, на 6 юни двамата сключили споразумение, че момиченцето ще остане да живее при бащата.

Той и малката били две седмици в Карлово, където живеят родителите на мъжа, съобщава Блиц. След това бащата и дъщерята били в Пловдив.

На 21-и юли майката говорила с детето, според нея то е дало данни за това, че бащата е блудствал с него.

Както TrafficNews.bg съобщи, половите актове са извършвани и в Пловдив, и в Карлово за период от един месец. Последният случай на блудство е бил преди дни в ЖР Тракия. Мъжът е бил арестуван за 24 часа.  По случая е образувано досъдебно производство.

Проверяват се фактите, уточниха от прокуратурата в Пловдив. Дали е имало въобще перверзии е голям въпрос. Има съмнения, че обвинението на майката към бащата е заради развода. Има данни, че през май месец детето е страдало от вътрешни кървящи хемороиди. От прокуратурата казаха още, че е назначена съдебно-психиатрична-психологична експертиза и съдебно-медицинска експертиза, която ще отговори на въпроса имало ли е изобщо гавра с момиченцето или иде реч за отмъщение от майката към бащата.