Флашка с уличаващи признания на свидетел предложи вчера на съда таксиметровият бос Радослав Керанов по делото срещу адвокат Власимир Елдъров.  Днес за пореден път Керанов, дясната му ръка Милко Доевски, шампионът по бокс Мартин Поптолев, Светлин Спасов,  Владимир Бодуров и Петьо Пенев  се изправиха пред съда по обвинения за подбудителство за убийство, няколко палежа и кражба. 

"Във флашката има пълен видео запис на свидетел, който разказва как съдебен състав е получил 30 000 лева, за да освободи адвоката под гаранция и за други корупционни схеми" заяви Керанов, който от няколко седмици вече е на свобода. Съдът се оттегли на съвещание, като залата, в която се провеждаше заседанието бе запечатана, заради важната флашка. По- късно обаче се оказа, че охранителните мерки са били излишни, тъй като адвокатът на Керанов е объркал флашките и е оставил друго устройство. 

Мартин Поптолев, за когото Керанов също твърди, че е получил пари, за да промени показанията си, заяви, че веднага след като таксиметровият бос е бил освободен, колата му е била надраскана. 

По делото адвокатът на Владимир Елдъров представи и 4 кучешки паспорта, защитавайки тезата, че обвиняемият обича кучета. 

Въпросът за отношениета на Елдъров към кучетата е основен по делото, тъй като според свидетелите причината за палежа на къща в Марково е неприязънта на юриста към кучетата на стопанина. По делото бяха представени и доказателства, че преди няколко години той прегазил друго куче в селото с джипа си. 

Съдът отказа да приеме флашката като доказателство, но за сметка на това кучешките паспорти бяха добавени като характеристични данни на обвиняемият. Делото е към своя край, очаква се днес подсъдимите да започнат да дават обяснения. 

Очаквайте подробности!