Симеон Йосифов /63/, който който прегази и уби 19- годишния Ангел Петров от Катуница, е починал в затвора. Той бе осъден на 15 години затвор. 56-годишният Йосифов бе осъден от Пловдивския апелативен съд на 18 години лишаване от свобода, а след това Върховният касационен съд намали присъдата с 3 години. Причината за смъртта е инфаркт. Мъжът е издъхнал в корпуса на пловдивския затвор, както е седял на леглото си. Казал на един от съкилийниците си, че му е лошо, но когато лекарят пристигнал, той вече бил мъртъв. 

На 23 септември 2011 г., след като Йосифов прегази Ангел Петров, избухнаха размириците срещу фамилията на ромския бос Кирил Рашков, известен като Цар Киро. След убийството на Ангел местните хора въстанаха и започна унищожаване на имуществото на фамилия Рашкови. Проведоха се редица протести в цялата страна. Местните в Катуница, както и близките и роднините на Ангел, смятат, че Симеон Йосифов не е истинският убиец.

Експертизата сочи, че момчето е влачено 21 метра от колата и се е опитвало да се спаси преди да умре.  Делото претърпя и остър обрат след като подсъдимият се отказа от първоначалните си показания. Преди процесът той твърдеше, че е помислил, че е блъснал куче, но по-късно смени изцяло версията си, като обясни пред магистратите, че някой е пръснал спрей в очите му, той не виждал нищо и не е разбрал, че е блъснал някого. 

Йосифов е изтърпял половината от присъдата си.