Крадци и джебчии направиха няколко удара предпразнично в Пловдив. От полицията съобщиха за няколко кражби, които са били извършени през последното денонощие.

Апартамент в Пловдив бил обран през незаключена входна врата. Според първоначалната информация, за времето между 14.20 часа и 14.40 часа вчера от адреса на бул. “Копривщица” били задигнати два мобилни телефона и портмоне с 50 лева и лични документи. Работата по сигнала продължават служители от Второ РУ. Образувано е досъдебно производство.

Десет бутилки алкохол и четири стека с цигари били откраднати от павилион в Пловдив. По предварителни данни крадците проникнали с взлом в помещението в сряда срещу четвъртък.  На място е направен оглед от дежурна оперативна група на Второ РУ. В рамките на образуваното досъдебно производство са предприети действия за разкриване на извършителите.

Сигнал за джебчийска кражба разследват служители на Четвърто РУ в Пловдив. Вчера 15-годишна тийнейджърка се оплакала, че около 14.30 часа, докато била в магазин за дрехи на ул. “Княз Александър Батенберг” установила липсата на портмоне с 35 лева и лична карта. По случая е образувано досъдебно производство.