Клиент на казино бе арестуван посред нощ в Кючука. Причината – мъжът буйствал и обиждал персонала, охранителите и органите на реда.

Грозната сцена се разиграла на в края на миналата седмица в игрална зала на булевард „Никола Вапцаров”. След солидна почерпка и липса на печалба, клиента започнал да се държи грубо с персонала. Псувал и обиждал на сексуална ориентация, дори налетял на крупието.

Притеснени служителите извикали охраната. Това още повече ядосало подпийналия мъж.  Отново последвали нелицеприятни епитети, буйстване и заплахи.

На място бил извикан екип на полицията, който отвел нарушителят в близкото районно. В сградата на полицейското управление нарушителят продължил да крещи и отправял обиди и закани за саморазправа към служителите на полицията, отказал да бъде изпробван за употреба на алкохол, като след извършване на медицински преглед бил задържан за срок от 24 часа и му бил съставен акт за дребно хулиганство.

Районният съд в Пловдив е потвърдил наказанието на хулигана. Магистратите наложиха 450 лева административна глоба на мъжа.