Не един, а два инцидента са станали снощи в района на село Кърнаре. При тях са пострадали общо четирима души. За един от инцидентите TrafficNews.bg ви съобщи още снощи.

Първият инцидент е станал около 19:10 ч. Лек автомобил опел се е ударил в крайпътна бетонна ограда. При катастрофата са пострадали леко шофьорът и един пътник. Те са били откарани в болница и впоследствие са освободени.

Два часа по-късно, около 21:20 ч., се стига до друг инцидент. Този път фолксваген е излязъл вляво от пътя, ударил се е в паркиран фиат, а след това и в бетонен стълб. При удара са пострадали отново шофьорът и пътничка, возеща се с него в колата. И те обаче са пострадали само леко, съобщиха от полицията за TrafficNews.bg.

Причината и за двата инцидента най-вероятно може да се търси в два фактора - мократа пътна настилка и несъобразената с нея бърза скорост, с която водачите са шофирали. Това обаче не са единствените катастрофи за миналата нощ. Мъж от Сопот загина, след като се заби с колата си в дърво. Подробностите четете ТУК.