Трима мъже са хванати с наркотици при спецакция в Столипиново. Проверките са извършени в сряда, когато униформените заловили трима криминално проявени и осъждани пловдивчани на 32, 33 и 35 години.  В рамките на двадесет минути, от 13.50 ч. до 14.10 ч., мъжете били засечени на ул. “Ландос” да носят общо три пакетчета с хероин и един с марихуана.

Междувременно в ареста в Раковски попаднал 26-годишен местен жител, от чийто адрес разследващите иззели 0,274 грама амфетамин, 103,32 грама марихуана и електронна везна.

24-годишен жител на село Градина пък  е привлечен като обвиняем за притежание на наркотици. Вечерта на 31 октомври, на бул. “България, полицаи установили, че младежът държи два пакета със съмнително съдържание.

При последвало претърсване в обитавано от него жилище пък била открита суха зелена листна маса. Експертна справка показала, че иззетите вещества са близо 12 грама амфетамин и над 104 грама марихуана. Извършителят бил отведен за едно денонощие в ареста . С постановление районната прокуратура удължила мярката му за задържане до 72 часа и му повдигнала обвинение.

Двама шофьори също задържани вчера в Пловдив. Около 16.10 часа полицейски екип спрял за проверка лек автомобил “Фолксваген” на бул. “Шести септември”. С драг чек било установено, че 24-годишният пловдивчанин, който управлявал колата, е под въздействието на канабис.

Двадесет минути по-късно на бул. “Александър Стамболийски” пък криминално проявен и осъждан мъж от Пещера бил седнал зад волана на лек автомобил “Пежо” след употреба на алкохол – 1,74 промила. Извършителите са отведени за едно денонощие в арестите на Първо и Второ районни управления. Образувани са бързи производства. 

Снимка: Архив