35-годишният Райчо е загиналият мъж край пловдивското село Първенец. Както TrafficNews.bg съобщи, неговото тяло беше намерено вчера от минувачи в река Първенецка. Младият мъж бил видян последно в едно от заведенията край реката в сряда вечерта и след това така и не се прибрал в дома си. Райчо живеел заедно с баба си в къща в селото, но преди няколко месеца тя починала и той останал сам. Нямал редовна работа, изкарвал прехраната си ден за ден. Ходел където го викнат и така свързвал двата края. Хората в селото го описват като „душа човек”, винаги поздравявал с усмивка и помагал на всеки, който го помоли.

„Беше приятел на всички! Нищо лошо от него не сме видели, винаги беше усмихнат. Някои го взимаха за майтап, правиха си смях с него. Той обаче никога не се разсъди, смееше се с тях”, разказва мъж от селото.

Според хората, Райчо имал навика, когато си пийне повече да се къпе в реката, така си обясняват и злополучната нощ. Те изключват версията мъжът сам да е посегнал на живота си. 

Това обаче са само догадки, все още няма официална информация каква е причината за смъртта на 35-годишния мъж. Полицаите не са открили следи от насилствена смърт. Разследването по случая продължава.