В първия ден на юли в Ритуалната зала в Пловдив вместо обичайния класически сватбен марш на Менделсон ще звучи рок изпълнение. Таня и Димитър са първата двойка, която  в понеделник, под звуците на рок изпълнението ще станат семейство. Те приели идеята с ентусиазъм и дори лично  избрали варианта на сватбен марш, който да звучи.

„Планираме отдавна да предложим на нашите младоженци нещо по-нестандартно и интересно, като в същото време спазим традицията. Решихме, че 1-ви юли e много подходяща дата да реализираме идеята ни за рок сватби. Още повече, че през последните години Пловдив се превърна в град с много рок прояви,  така че съвсем естествено се роди и тази наша идея“, разказа директорът на ОП „Радостни обреди“  Румяна Толова пред БНР.

Освен сватбения марш  ще звучат и откъси от други известни рок парчета спред които  „This I Love“на Guns N Rosesи разбира се „July Morning“  на Uriah Heep.

 „Надявам се, че тази идея ще се превърне в традиция и през следващата година ще успеем да намерим дори рок банда, която да свири на живо. Смятам, че има много млади хора, които от една страна искат да сключат брак, но пък от друга желаят нещо по-интересно, нещо по-разчупено., сподели  Румяна Толова.