Сър Том Джоунс избра „Hotel Residence City Garden“ по време на престоя си в Пловдив. Великият изпълнител отседна в президентския апартамент на бутиковия хотел и избра лятната градина на ресторант Nobel by Chef Shishkov, за да хапне заедно с екипа си – асистента и пиара му. 

Изпълнителят на „Sex Bomb“, „Delilah“  и още много други световни хитове останал изключително доволен от локацията на хотела и от посрещането в „Hotel Residence City Garden“. 

Красивата гледка към Пеещите фонтани, спокойствието от зелените пейзажи на Цар-Симеоновата градина, прекрасното обзавеждане и обслужване в хотела пленили легендарния изпълнител. 

Въпреки че запазиха в дискретно мълчание за менюто и изискванията на сър Том, от „Hotel Residence City Garden“ споделиха, че за целия им екип е било огромна гордост и привилегия да посрещнат и да се погрижат за толкова талантлив изпълнител. 

Зареден от посрещането в „Hotel Residence City Garden“, легендарният певец изнесе знаменито шоу, което дълго ще се помни и коментира от публиката. Два часа 3000 почитатели пяха и танцуваха с вечните хитове на Том Джоунс. А на финала гениалният уелсец обеща, че ще се завърне пак.