Седалката на кондуктора е свещено място! Не припарвайте до там, освен ако не искате неприятности. Независимо дали сте инвалид, възрастен човек или носите багаж… това място трябва да остане празно.  Такава грешка е допуснала пловдивчанка, която се е качила в автобус №66 в района на Търговската гимназия. Жената е била с две големи чанти и единственото свободно място в превозното средство е било именно това на кондуктора, разказва читателка на TrafficNews.bg.

“Жената попита кондуктора дали може да седне на неговото място,  тъй като само то беше свободно. Той я погледна и с надменно лице се обърна и продължи да таксува останалите пътници. Жената седна на неговото място и в следващия момент кондукторът застана до нея ядосан и започна да хвърля чантите, който бяха на седалката”, разказва нашата читателка.

Историята завършва без скандал, тъй като пътничката просто си взела чантите и се преместила от седалката. Случката,обаче възмутила останалите пътници, които буквално останали без суми от абсурдната ситуация и проявеното отношение от страна на служителя на градския транспорт.

Снимка: Архив