Пловдивчани изразиха възмущението си за това как вървят ремонтите на два от основните булеварда в града – Коматевско шосе и „6 септември“. Единият от нашите читатели е попаднал на уникална гледка – 9 строителите копаят една дупка, или по-точно 1 копае, а другите го гледат.

„Ето как се ремонтират пътищата в Пловдив и защо един булевард се оправя по 2 години. След 15 минути минах пак и си стояха на дупката. Идея си нямам дали работят по шахтите, но и така да е, просто е  трагикомично един да кърти и 8 да го гледат.Докато специализирах в Холандия до общежитието ми преасфалтираха участък с такъв размер и го направиха за 3 вечери, като работиха само през нощта. С тези темпове ще свършат след 2-3 години“, пише пловдивчанинът.

Друг наш читател пък е „възхитен“, от това, което се случва на Коматевско шосе.

„Понеже от 2-3 седмици се обещават разни неща за Коматевско  - направих снимки и ви ги пращам,за да се посмеем заедно и да ни хване яд  администрацията не може да накара някаква фирмичка да заработи . Предлагам ви заглавие – „Нови "археологически находки" в дупките на Коматевско …“, пише мъжът. Той е изпратил и снимки как дупките на Коматевско са се превърнали в паркинг.