Мъжко куче, порода пинчер бе откраднат в пловдивския квартал Беломорски. Това се е случило миналата седмица, във вторник вечерта. До момента няма никаква информация и следи от животното.

То носи името Ричи и може да го познаете по уникалната окраска, която малко кучета от тази порода имат. Красавецът си има каишка, със закачен на нея медальон под формата на кокалче, върху който е изписано името му.

Стопаните са силно притеснени и силно се надяват да открият домашния си любимец, към който са силно привързани.

В опит да го намерят те направили колаж със снимките на кучето и телефонните си номера, който споделяли по много страници в социалните мрежи, но до момента резултат – никакъв.

Собствениците предлагат и добро възнаграждение за този, който успее да намери Ричи, който те възприемат като част от семейството и не могат да се примирят с това, че го няма.

„Пловдив е малък град и все ще го изкарат на разходка в някой парк! Молим ви за съдействие” – написаха те до редакцията на Trafficnews.bg

Стопаните умоляват всеки, който забележи кученцето, да се опита да го задържи и веднага да се свърже с тях на телефон: 0884-120-081 ; 0897-405-994 или на редакционен телефон 070010248, както и имейл: redaktor@trafficnews.bg