Теч превърна част от парк в пловдивския квартал "Кючук Париж" в тресавище. Проблемът е в една от обществените чешми. За него ни информираха читатели на TrafficNews.bg, които ни изпратиха видео от мястото. Както се вижда и на него, поне 10 кв.м са покрити с вода заради проблемната чешма.

"Ако може да се спре течът, защото виждам човека от клипа всеки ден почти да чисти водата", коментира читателят, който ни информира за случая. "А както видяхте общинските служители седяха и гледаха. Аз постоях малко на парка и гледах как деца се опитват да отидат да пият вода, но се връщаха кални", коментира мъжът. 

Достъпът до чешмата наистина е невъзможен не само за децата, но и за възрастните, тъй като тревната площ около нея е под вода. Хората очакват да се вземат някакви мерки, за да спре ежедневното наводняване на района около чешмата.

Сигнализирахме на кмета на район "Южен" Борислав Инчев. Той се ангажира да изпрати екипи, които да установят в кой точно парк и къде се намира проблемната чешма. След това веднага ще бъдат информирани екипи на ОП "Градини и паркове", за да отстранят проблема.

Вижте ВИДЕОТО: