Жената, пострадала тежко при катастрофата на бул."Тодор Каблешков" в София, е в медикаментозна кома, научи TrafficNews. Велина Светлозарова Фергова е настанена в Клиниката по неврохирургия на университетска болница „Н. И. Пирогов”.

Спешно трябва да се дари кръв, по възможност да бъде 0 група, отрицателен резус фактор. Необходими са 5 банки, като до момента са събрани 2. Близките на пострадалата Велина молят всички, които имат желание и възможност, да помогнат.

Припомняме, че по време на инцидента, Велина е пътувала със семейството и детето си във "Фолксваген Голф" с пернишка регистрация. Жената, която е седяла до шофьора, е качена с носилка в линейка и откарана в болница. На мястото на инцидента са пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ, както и пожарна.

За да бъде извадено семейството, се е наложило пожарникарите да режат ламарините. Хора от близкото заведение първи са оказали помощ на пострадалите.

Режат ламарини, за да извадят семейство с дете след катастрофа в СофияПернишки голф предизвикал удара, влязъл в насрещното