Затруднено ще бъде движението в района на тунелите по пътя Чепеларе-Асеновград. Причин е, че почитват стените, настилката и осветителните тела. Движението в тях ще се осъществява в едната лента, съобщават от АПИ.
 
Ограничението на движението ще е в сила от днес до сряда от 8:00 до 17:00 ч. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация и указанията на сигналистите.

Затваряне на пътни участъци заради ремонтни дейности има и по направлението Девин-Михалково-Кричим. Движението в светлата част на денонощието се спира временно, като се пропускат автомобили на 20 и 40 минути.
 
Заради ремонти и пропадания в Смолянско, шофьорите трябва да бъдат внимателни и по пътищата Борино-Грохотно-Девин, Проглед-Пампорово, Черна-Вехтино, Смолян-Средногорци и Арда-Горна Арда.
 
Достъпът на автомобили днес ще е затруднен и в Пловдив по ул. „Съборна” от ул. „Криволак” за времето от 9:00 до 11:00 ч. и от 14:00 до 21:00 ч. Причината е заснемането на филма „Завръщане“.