Двама шофьори се сбиха на възлов пловдивски булевард пред погледите на десетки минувачи и водачи на автомобили! Екшънът стана по обяд на обръщалото на Цариградско шосе в Пловдив, сигнализира читател на TrafficNews.

По разказ на очевидеца, преди да започне боят, едната кола е засякла пътя на другата. Лекият автомобил след това е спрял на сантиметри пред другата кола на кръстовището между Цариградско и бул. „6 септември” 

След  това разгневеният шофьор на леката кола изкарал водача на буса от возилото с удари и крясъци. Двамата се сбили насред пътното платно. Преминаващите автомобили спрели, а няколко от минувачите направили напразен опит да потушат страстите. След няколко минути размяна на удари и прилагане на хватки се намесил намиращ се наблизо униформен. Полицаят разтървал двамата мъже, а след секунди на мястото пристигнала и патрулка.  

Органите на реда са разпоредили на участниците в инцидента да преместят превозните средства от пътя. В продължение на няколко минути в участъкът бил затапен.