Клип, подобен на онези, които сме свикнали да гледаме в руските социални мрежи, стана хит у нас. Само че този път видеото е заснето не в далечна Русия, а в София, ж.к. "Младост".

Въпреки че не става ясно какво точно се е случило, не е трудно да предположим: конфликт на пътя и удобен за саморазправа червен светофар. Впечатляващото тук е, че не водачът на софийския автомобил раздава юмруци, напомнящи поредицата от кино класики Роки, а пасажерът до него. Освен, ако автомобилът не е с десен волан.

Клипът бързо се превърна в хит, а коментарите отдолу са красноречиви – случката е в "Младост"! Някои от потребителите, коментирали видеото, определят бойните техники на мъжа извън колата като параолимпийски. Други пък твърдят, че участниците в импровизирания бой са гледали твърде много руски клипове.

В крайна сметка обаче по-важното е, че всичко се разминава бързо и без особени последици: светофарът светва в зелено, а колоната не тръгва, започват клаксоните на изнервените шофьори. Тук шофьорът на ловешкия автомобил вдига прозореца и просто тръгва. Примерът му е последван и от софийския автомобил, твърди днес.бг.

Дали схватката е продължила и на следващия светофар, историята мълчи.

TrafficNews.bg