Все още не сте направили план за лятната си отпуска? Времето лети, а слънцето навън сякаш ни приканва да му се отдадем и най-накрая да отделим повече време за себе си и да "презаредим батериите".

Разположен на ръка разстояние от град Пловдив, Парк и СПА Хотел Марково се нарежда сред най-желаните места за прекарване на почивката и съдържа всички необходими компоненти за мечтаната ваканция.

Затова, спестете си досадното занимание да се лутате измежду стотици предложения, а се възползвайте от изгодните ПРОМО оферти, които предлага крайградският оазис до края на месец юли.

Резервирайте две нощувки за петък и събота с 10% отстъпка! Цената включва и използването на детски кът с аниматор, както и много СПА изкушения (вътрешен басейн с температура на водата от минимум 31 градуса, парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, римска баня, релакс зона, студена стая).

Повече информация може да намерите ТУК.

Не пропускайте да се възползвате и от специалния делничен пакет на Парк и СПА хотел Марково, при който всеки резервирал през рецепция 2 или повече нощувки, получава 15% отстъпка!

Офертата е валидна за настаняване в дните от неделя до четвъртък и включва детски кът с аниматор, СПА център с разнообразни процедури, закуска и ползването на вътрешен (с температура на водата от минимум 31°C) и външен басейн.

Всички подробности вижте ТУК.

Пълният релакс за всички гости е гарантиран, а за това допринася самото местоположение на СПА комплекса - в подножието на Родопа планина и с панорамна гледка към града на седемте тепета.

Сред най-големите предимства на Парк и СПА Хотел Марково през летните месеци е големият външен басейн , в който всеки посетител нетърпеливо чака да се гмурне и да поплува на воля. Около него са позиционирани модерни шатри, а за всички плажуващи на разположение са и куп удобни шезлонги.  

Докато събирате тен, наслаждавайки се на юлското горещо слънце, не пропускайте да опитате и новите ориенталски наргиле вкусове, които стават все по-популярни и ще ви накарат да се отпуснете още повече.

Не се притеснявайте, ако сте на почивка заедно с децата си. Към големия басейн има добре разграничена плитка част за вашите малчугани, която създава удобство да не ги изпуснете от поглед, дори за секунда. На ръка разстояние има и детски център, където може да оставите детето си да поиграе, докато вие добиете така желания слънчев загар.

На няколко крачки са и масичките към лоби бара на хотела, където имате възможност да разхладите страстите с някое от новите свежи, здравословни и неустоими предложения в менюто.

Сред топ предложенията, които за нищо не света не бива да пропускате попадат студените лимонади със сочни парченца плодове. Те се предлагат в седем различни вкуса, допълнени с листа от мента и лайм – за още повече свежест. За да повишите нивата на енергията и тонуса, опитайте прясно изстисканите фрешове и кофеинови ледени напитки.

За тези от вас, които залагат на нещо алкохолно, изборът също е повече от разнообразен. Палитра от цветни коктейли, студена бира и селектирана винена листа са само част от предложенията.

Сред най-актуалните летни попълнения са перфектно приготвени миди с черупки и пресен сафрид, а сезонното плато с охладени диня и пъпеш носят пълно удоволствие за сетивата.

Здравословни сандвичи, свежи салати и средиземноморски специалитети с изобилие от морски дарове също привличат погледа като магнит.

Комплексът се превърна в любима дестинация, както на спортни делегации, така и за семейства, които искат да се насладят на релаксиращ престой сред природата. 

През изминалата седмица, Пловдив имаше огромната чест да приеме домакинство от петия уикенд на Волейболната лига на нациите, а отборите на България, САЩ, Сърбия и Иран, както и техните ръководители, избраха за своя престой Парк и СПА Хотел Марково. 

Гости на комплекса бяха и представители на Международната федерация по волейбол (FIVB).

Една нощувка в Парк и СПА хотел Марково никога не е достатъчна! Подарете си почивка в атрактивните като дизайн и цветово решение стаи, които отговарят и на най-капризните предпочитания. Хотелът предлага настаняване в общо 110 помещения, от които 79 стандартни двойни стаи, 23 стаи делукс, 4 студиа и 4 апартамента.