Фенове на Лудогорец и Берое се включват в благотворителната инициатива в помощ на младата асеновградчанка Лизавета Иванова. Те пускат на търг оригинални тениски от Лига Европа на футболиста на Лудогорец Козмин Моци и капитана на Берое Мартин Райнов с негов автограф. Първоначалната цена за всяка тениска е 100 лева, а желаещите могат да наддават във Фейсбук групата „Заедно даряваме живот” до 30 януари. Събраните средства ще бъдат дарени на младата жена.

Лизи страда от тежко неврологично заболяване – множествена склероза. Единствената надежда за стопиране на заболяването и подобряване на сегашното й състояние, е лечение със стволови клетки. За него обаче са необходими общо 36 хил. долара.

За диагнозата на Лизи лечение няма, но с помощта на модерна терапия може да стигне до ремисия. За да живее асеновградчанката по-дълго, се налага да не се пропускат вливки. Желаещите да се включат в благотворителната кампания могат да подпомогнат младата жена, като дарят средства или преведат пари по сметката на Лизавета Иванова: 

IBAN: BG84UBBS80021060713340

BIC: UBBSBGSF

Титуляр: Лизавета Иванова Иванова

paypal: lizavetaivanova@abv.bg

Можете да изпратите и SMS с текст DMS LIZA на номер 17 777