Наред с протестите, които врят и кипят във Войводиново, от организацията Спаси Живот - Дари Любов са успяли да евакуират 11 кученца и 4 котки, които се нуждаят от нашата помощ, за да бъдат събрани средства за тяхното лечение и храна. 

Добрата кауза е станала и със съдействието на Димитър Тосев, кмет на селото и полицията.

Изоставените и болни животинки са обстойно прегледани в клиника с тестове и изследвания и установени - ерлихии, анаплазмози, бабезии, обезводнени и гладни. В момента те са настанени в Центъра на организацията, като са обезпаразитени и с назначено лечение

4 малки бебета пък са настанени в къщата на Лина Андреас, докато хората от Спаси Живот - Дари Любов смогнат да се погрижат и за тях. Те са оставили и храна на Лина , която ще се грижи за храненето на 2-3 несоциални и агресивни кучета, които утре пловдивският приют ще се погрижи да бъдат заловени.

"4 котки утре ще транспортираме до гр.Казанлък...там ги поема Ивелина Недкова. Кокошките са прибрани от жител на селото. А гълъбите са свободни и за тях се изискват умения, за да бъдат уловени. С инфото дотук....сега с призива ни към всички заинтересовани и можещи да помогнат! Имаме нужда от помощ - храна, средства, ваксини, лекарства, обезпаразитяващи..., материали за доизграждане на клетки и приемни домове" - призовават със съобщение във фейсбук страницата си хората от организацията. 

Ако желаете да помогнете с каквото можете, направете го тук:

БАНКА
BG 82 CECB 9790 10H5 7510 00
CECBBGSF
СНЦ" СПАСИ ЖИВОТ - ДАРИ ЛЮБОВ"

ЕКОНТ
гр.Пловдив офис при митницата
Елена Тодорова-0887454304

PAYPAL
elenatodorova259@gmail.com

Снимки: Фейсбук