Столичният клуб "Elevеn" в Студентски град приема резервации, напук на забраните за работа на нощните заведения. Както TrafficNews вече съобщи, снощи в социалните мрежи се появи видео на живо, на което се вижда как купонът в дискотеката кипи на макс. Клипът бе публикуван във вечерта, в която влезе в сила новата забрана, която бе наложена заради регистрираните случаи на Covid-19 в няколко клуба.

Наш репортер потърси коментар от управата на заведението на обявените телефони. Отговори служителка от персонала, която ни предостави телефона на управителя. Няколкото ни опита да се свържем с него обаче се увенчаха с неуспех.

Междувременно се обадихме отново в клуба - този път, за да проверим дали можем да направим резервация. Без никакъв проблем успяхме да си запазим маса за няколко души за тази вечер. 

Припомняме, че новите рестрикции влязоха в сила в полунощ. Съгласно заповедта на министър Ананиев, се разрешава работата само на нощни заведения на открито, при заетост не по-голяма от 50%  на клубовете и стриктно спазване на противоепидемичните мерки. 




Министерски забрани ли? Не и в дискотека в Студентски град - там купонът е на максПодобни места са потенциални гнезда за избухване на огнища на COVID-19