„Когато човек има желание да подаде ръка и бъде съпричастен, всяко усилие в тази насока заслужава да бъде уважавано. Тази награда е символ на уважение и признателност към всички, които застанаха зад тази кампания. Следващият месец на Национален съвет ще обсъдим идеята „SOS! Час внимание!“ да се превърне от регионална в национална кампания и аз вярвам, че тя трябва да стане един оскар в тази посока”, заяви председателят на БЧК Христо Григоров, след като присъства на церемонията по награждаването на певицата Ивана с наградата „SOS! Човек!"

Ивана заслужи отличието, след като участва в доброволно в кампанията „SOS! Час внимание!“, която е насочена към самотните възрастни хора. Призът беше връчен по време на Областното отчетно събрание на БЧК-Пловдив. Видео от награждаването - ТУК

Кампанията се осъществява чрез социалната програма Трафик SOS, която обединява социалната дейност на Трафик СОТ. Програмата се грижи за над 1000 възрастни хора в областите Пловдив, Стара Загора и Сливен. Фирмата отделя от собствените си средства за възрастните хора и не получава финансова помощ от никъде другаде.

TrafficNews.bg