Жената, чиито снимки TrafficNews.bg публикува снощи, заподозряна за кражба в магазин "Евроленд" на Главната улица в Пловдив, бе разпозната като извършител на още едно противоправно отнемане на лични вещи. Кражбата, засечена в първия магазин, се развива на 27 декември, а ден по-късно на 28.12 русата дама с черна шапка и очила е продължила своя поход по продължението на Главната след Римския стадион.

Там тя влиза в магазин “Black Queen”, започва да симулира процес по разглеждане на дрехи и в удобен момент, в който продавачата е с гръб, ловко отключва шкаф и задига портмонето на жената. След това оставя закачалка с ролка и напуска обекта.

Продавачката подозира, че две момичета от ромски етнос, които са влезли малко след извършителката на кражба, действат в комбина с русата жена. Причината е, че клиентки умишлено карат продавачката да им свали комплект от най-далечния манекен в магазина, от който тя няма видимост към задната част на обекта. Жената предупреди персонала и клиентите в други потенциално уязвими търговски обекти да бъдат бдителни.

Междувременно ви припомняме, че същата иначе добре изглеждаща дама е задигнала портмоне от пазаруваща възрастна жена на Коледа в "Евроленд". От камерите на обекта са изкарани кадри на жената, от които тя би могла да бъде разпозната.

Видеото от втория "опарен" обект е с по-лошо качество, но все пак се вижда ясно моментът на задигане на чуждите вещи. Жените са се отказали да подават жалба, тъй като са обезверени, че жената ще бъде намерена и ще понесе отговорност за действията си.

Вижте наглата кражба от втория обект:

Ето повече подробности и за другия случай: 

Познавате ли тази руса жена с черна шапка? Заподозряна е за кражба СНИМКИПолицията я издирва, ако знаете коя е, обадете се в най-близкото РУ на МВР