Една от ниските оферти за ново жилище в един от най-предпочитаните и зелени райони на Пловдив ще е валидна още няколко дни. Авангардният жилищен комплекс на бул. „Пещерско шосе”, строен от PIMK Build, е почти на Кота 0, а до достигането й, цената на апартаментите е до 500 евро на кв.м. 

След 30 юни, цената на комплекса „Западен” 2” ще бъде до 600 евро на квадратен метър.  Локацията и просторът, който осигурява район „Западен” го превръщат в предпочитано място за живот.  В момента там се изграждат три комплекса от PIMK Build, като жилищата вече са на изчерпване.

Първият проект на PIMK Build – „Западен 1” наложи интересни архитектурни решения, като едно от тях бе апартамент със собствено дворно пространство и гледка към Родопите.

В съседство от него бързо напредва и проектът за „Западен 2”, който ще е на промоционални цени още 9 дни. Основната сграда е П-образна, със собствен двор, а  в нея ще има апартаменти с всякакво изложение и различна квадратура и големина.

Проектът е авангарден с интересни дизайнерски решения. Едно от предимствата е, че комплексът не е високо строителство – на 6 етажа, като общият брой на входовете е три, всеки със собствен асансьор. Инвеститорите отново решават един от големите проблеми - този с паркирането, като са предвидени паркоместа за всички апартаменти.

Различният жилищен комплекс в Пловдив сбъдва мечти СНИМКИЧовешки съдби се преплитат в новите жилища на PIMK Build в район „Западен“

Скоро се очаква да стартира и проектът на компанията, който ще е  перлата в короната на новия квартал около Гребната база в район „Западен”. Локацията на комплекса е близо до улица „Рая” и хотел „Лендмарк” с директен излаз на бул. „6 септември”. Водата на Гребната база е буквално на 100 метра от входовете на жилищните сгради, а освен това около комплекса е гористата местност на един от красивите паркове под тепетата, пълен с вековни и масивни дървета.

Това, което отличава комплекса е, че той ще бъде на три етажа с мансарда, а партерните жилища ще имат самостоятелни дворни места.  Концепцията на PIMK Build е комплексът да задоволи максимално желанията на бъдещите собственици на апартаменти – акцент ще е просторът, зеленината и спокойствието.

Теренът няма да се застроява до максималните си показатели, като ще бъдат обособени зони за отдих, както и детска площадка. Цялото паркиране ще бъде подземно, като то ще е осигурено на 120 %!

Цените на „зелено” до първата копка, която ще е съвсем скоро,  са преференциални – 750 евро/кв.м. 

Бум на продажбите на жилищата в новата перла на най-зеления район на Пловдив СНИМКИНовият проект на PIMK Build край Гребната база впечатлява с лукс и простор