Съвместна проверка между Икономическа полиция и униформени служители на МВР е извършена в пиано баровете в Пловдив, научи TrafficNews. Проверени са 4 заведения, не са открити абсолютно никакви нарушения. Проверявано е било за присъствие на непълнолетни лица и акцизни стоки. От управителите е изискано да бъдат предоставени документи за удължено работно време, като всички са имали такива. В заведенията не е било констатирано присъстието на малолетни и непълнолетни лица.

Припомняме, че само преди два дни полицаите провериха 52 нощните клубове, дискотеки и пиано барове в Пловдивска област по време на спецакция. Две дискотеки бяха затворени, след констатация на сериозни нарушения в областта. В рамките на специализирана полицейска операция в периода от 6 до 29 ноември бяха съставени 6 акта за липса на разрешение за удължено работно време. На пет от проверените обекти бяха съставени предписания от Регионална дирекция пожарна безопасност и защита на населението. Установено бе тютюнопушене в разрез с разпоредбите на закона за здравето, за което бяха съставени 10 броя актове по ЗМВР, Закона за  здравето и българските лични документи.

С встъпване в длъжност на новия директор на полицията в Пловдив Йордан Рогачев зачестиха проверките по нощните клубове и заведения, засилен бе контролът и по пътищата.

Пловдивската полиция с ударна акция по нощните клубове, две дискотеки са затворениВ десет клуба са хванати клиенти с цигари

Въртележката „Сикретс”, или когато кметът и полицейският шеф не ги е грижа за хоратаКрият ли се Стоян Алексиев и Никола Симов зад бюрократичната машина, за да задоволят корпоративни интереси?

Пореден случай на насилие в „Сикретс” излезе наявеУлтрас разбил главата на младеж, бил „жълтур”