Пловдивчанинът Атанас Динков вече е в болница в Турция, където е започнал курс на химиотерапия. Благодарение на даренията, семейството е успяло да плати сумата първата част от лечението. Наско обаче трябва да остане няколко седмици в южната ни съседка, а за това са необходими още средства, с които семейството не  разполага.

„От днес стартира поредната химиотерапия на Наско! Благодарение на всички вас успяхме да внесем сумата за химиотерапията, но наличните пари , с които разполагаме са крайно недостатъчно, за да покрием останалата част от лечението, които на този етап все още не знаем колко точно ще са. Очаква се да останем в Турция около 3-4 седмици. И отново имаме спешна нужда от вашата помощ“, апелира съпругата на Наско Ася.

Припомняме, че в края на миналата година младият баща се подложи на трансплантация на стволови клетки в Турция. Резултатите от операцията бяха добри, всички показатели също. В края на месец март, обаче Атанас разбира, че болестта отново се е върнала и продължи борбата си за живот.

Всеки, които иска да помогне може да го направи по следния начин:

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS ATANAS на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

BG90BUIN95611100605800
Атанас Йорданов Динков

BG90BUIN95611100605800
Allianz Bank Bulgaria
BIC: BUINBGSF
Atanas Yordanov Dinkov

Paypal: vpodkrepananasko@gmail.com

Helpkarma: helpkarma.com/help/nasko

Пловдивчанинът Наско се подобрява, но има нужда от още малко подкрепаПредстои нов курс химиотерапия, който ще струва над 25 000 лева