Много изпълнители и танцови състави ще пеят в подкрепа на 35-годишната Лизавета Иванова от Асеновград, която страда от множествена склероза. В месеца, изпълнен с най – хубавите празници, те ще се обединят, за да помогнат на нуждаещото се от помощ момиче и да и подарят щастие и усмивка. 

Благотворителният концерт и Базар под наслов “Заедно за Лиза“ ще се проведат на 05.12.2019 г. /Четвъртък/ от 18:00 часа в Градска Библиотека „Паисий Хилендарски“, град Асеновград. 

Участие в благотворителната инициатива ще вземат Симона Загорова, Калина и Невена, Мартина Иванова, Невена Момнева, Елица, Севджан Рамадан, Николай Титеряков, Дуо Доминанто, Любомир Панайотов, Представителен Гвардейски Блок към ДГ „МАЯ“ Пловдив, Квартет „Станимака“, ДТШ „Пловдивъ“, Танцов Състав „Станимака“, Големите Гайди – Асеновград , Денс Формация „Косара“, Вокална група по поп и оперно пеене при НЧ „Св Паисий Хилендарски“ , ДГ „Асенова крепост“.

С базар се включват и от Детска градина „Дружба“. Входът за събитието ще бъде 3 лева. 

Последните изследвания от ядрено-магнитния резонанс на 35-годишната Лизавета Иванова от Асеновград показаха усложнения. Година и половина момичето бе в стабилно състоянието, но поради липса на средства, поддържащото й лечение не може да се осъществи. 

Лиза няма как да се излекува, но с вливане на стволови клетки, може да постигне ремисия. Последната вливка й бе направена в началото на лятото, следващата процедура лекарите препоръчват да бъде извършена в края на ноември, за нея са й необходими 9 хил. долара.

Към момента в Асеновград има 3 дарителски кутии, на които всеки който има желание, може да дари средства:

– детски център “Мечета”
– заведение „Чадърите“
– месарски магазин на ул. „Княз Борис I”

За повече информация: 0888652840
Дарителска сметка
Дарителска сметка в ОББ:
град Асеновград
IBAN: BG 84 UBBS 80021060713340
BIC:UBBSBGSF
Титуляр: Лизавета Иванова
PayPal: lizavetaivanova@abv.bg
И смс с текст DMS LIZA на номер 17 777